Alle kunder som har et aktivt parabol-abonnement vil kunne opprette en MinSide-bruker. For å kunne opprette en MinSide bruker må du ha ditt kundenummer tilgjengelig. MinSide gjør det enkelt å holde oversikten over ditt abonnement. Når du er registrert får du:

  • Oversikt over dine abonnement
  • Oversikt over dine fakturaer
  • Relevante brukerveiledninger
  • Pakkesporing
  • Aktivering av underholdningsportalen Canal Digital GO
  • Aktivering av musikktjenesten WiMP
  • Kampanjer og relevant kundeinformasjon

Problemer med registrering

Har du problemer med og registrer deg som bruker på MinSide ber vi deg kontrollere at kundenummer og fødselsdato er riktig skrevet.

OBS: Dersom ditt kundenummer starter med 0 (null) skal ikke nullen være med når du skriver inn kundenummer i registreringsprosessen.

Dersom disse er korrekt, kan fødselsdatoen din være feil registrert i vårt system. Merk også at ditt abonnement må være aktivt for at en registrering kan gjennomføres. Kontakt vårt kundesenter på telefon 06090 eller via vårt kontaktskjema om du fortsatt har problemer med registreringen.

Problemer med pålogging

Har du problemer med pålogging til Minside ber vi deg kontrollere at brukernavn og passord er riktig skrevet. Dersom dette er korrekt og du fortsatt har problemer ber vi deg kontakte kundeservice på telefon 06090 eller via vårt kontaktskjema. Har du glemt passordet ditt kan få tilsendt dette på nytt ved klikke på glemt passord linken som du finner på vår innloggingsside. Har du glemt ditt brukernavn kan du gjennomføre registreringsprosessen på nytt. Ved å gjøre dette vil du ikke miste noe av informasjonen på MinSide.

OBS: Din konto kan bli sperret av sikkerhetsmessige årsaker om du logger inn for mange ganger med feil brukernavn og/eller passord.

Kontakt kundeservice om du tror kontoen din kan være sperret. Er kontoen din sperret har du ikke mulighet til å opprette en ny bruker på registrert kundenummer. Du vil også miste tilgang til Canal Digital GO dersom kontoen er sperret.